Au revoir, Paris

Click here to see this post in English.

Käisin veel viimast korda Eiffeli torni juures pildistamas, enne kui mu kaks aastat Pariisis läbi said…

Ausalt öeldes olen ma päris nukker, et see peatükk mu elus on lõpule jõudnud. Ma kolisin Pariisi 2016. aasta suvel et Sciences Po Paris ülikoolis magistrantuuri teha ja ma olen absoluutselt iga hetke selles linnas armastanud. Ehk mitte iga hetke kohalike inimestega või kindlasti mitte igat hetke koolis, kuid iga hetke linnas küll kindlasti. Ja see on mul esimene kord niivõrd ühte linna kiinduda. Kairost tahtsin pigem jooksuga minema saada.

Nii et kui ma paar päeva tagasi oma korterist välja kolisin, tundsin end päris kurvana. Kindlasti üritan tulevikus tihti külastada!

Need pildid on tehtud Trocadero vaateplatvormil ja Bir Hakeimi silla peal. Me ärkasime Elisega selle jaoks kell kuus hommikul ülesse, et end valmis sättida ja kella kaheksaks sinna jõuda. See on ainuke võimalus Pariisis turistikates kohtades ilusaid pilte saada. Hea hommikuvalgus + mitte kuigi palju inimesi (üksinda pole mitte kunagi võimalik siin linnas olla).

Riiete sponsor: Elsscollection.

 

K.

You may also like

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga