Tansaania parimad palad || lemmikud fotod + reisivideo

Click here to see this post in English.

“Me teeme pilte, et hiljem naaseda hetke, mis on juba möödunud.”

Need on minu lemmikpildid meie Tansaania reisist + üks lühike reisivideo (ärge pange pahaks selle algelisust, tegu on mu esimese pärsi reisivideoga). Meil olid ka pärast viimast safari postitust veel ägedad seiklused nagu näiteks Kilimanjaro nõlvadel matkamine, kosest värske liustikuvee joomine ja kohvituur, aga ma tundsin, et ma ei jõua enam Tansaaniast postitusi teha ning tõmban nüüd selle postitusega Tansaaniale joone alla. Või noh, kuniks järgmise külastuseni. 🙂 Ma olen kindel, et tahan kunagi naasta. Loodan, et fotod meeldivad!Aaaaaand the video:

KertuTravels: Tanzania 2017 from Kertu Tenso on Vimeo.

NB! Juhul kui sa ei märganud, siis mu blogi on läbi teinud uuenduskuuri – nüüd on kogu lehekülg kakskeelne, st ülevalt menüüst saad valida omale mugavama keele ja ei pea eesti keelt eelistades enam inglise keelest tekstist üle rullima. 🙂 Lisaks on mu blogil uus äge logo ning nüüd võimalik ka uudiskirjaga liituda, kus plaanin igasuguseid põnevaid asju saata! 

K.

You may also like

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga