Uus aasta – uus tuba

Click here to see this post in English.

Sain jälle veidi sisekujundusega kätt harjutada – juhhei!

Niisiis, ma kolisin samas korteris teise tuppa, lihtsalt seetõttu, et mul oli rohkem ruumi vaja. Selles toas saab lausa ringi jalutada (wow)! Isegi siis kui külalised on külas. Tuba on umbes kaks korda suurem kui mu eelmine tuba ning siin on ilusad puidust põrandad, mida ma eelmises toas igatsesin. Lisaks sain ma uuesti tuba dekoreerida! Mulle meeldib sisekujundus. Isegi kuigi ma olen siin toas vaid 5 kuud, tahtsin ma muuta selle ilusaks ja mugavaks. Ma ostsin Eestist mõned asjad, liigutasin mööblit ringi, värvisin laua, vahetasin kardinad ja isegi maalisin maali, mis sobiks uue toa värvitemaatikaga kokku. Siin see on. 🙂 Minu pisike boheemlaslik Pariisi kodu.

Processed with VSCO with hb2 preset
Maal on minu tehtud, kardinad TATI
Processed with VSCO with hb2 preset
Jänes šampanjat ei joo
Processed with VSCO with hb2 preset
Lõpuks sain naturaalse puidust põranda nagu tahtsin + tekk HEMTEX
Processed with VSCO with hb2 preset
Ehtehoidja Tigerist
Processed with VSCO with hb2 preset
Karp –  Paperchase, küünal – HEMTEX
Processed with VSCO with hb2 preset
Peegel – TATI, küünal – Joik
Processed with VSCO with hb2 preset
Monet kalender
Processed with VSCO with hb2 preset
Stange – Conforama
Processed with VSCO with hb2 preset
Voodikate – Pier
Processed with VSCO with hb2 preset
Süda – TATI, küünlad – Pennys ja Valhalla
Processed with VSCO with hb2 preset
Kuldne padjaümbris – H&M kodu

Processed with VSCO with hb2 preset

Loodan, et meeldib.

K.

PS. Ainult kolm päeva Tansaaniani!

You may also like

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga