Pariis: Louvre jalutuskäigud

Click here to see this post in English.

Viimased päevad on Pariisis olnud tapvalt palavad – rohkem kui 30 kraadi kuumust ja ainult sinine päikseline taevas ilma ühegi pilveta.

Mul on selline tunne, et ma sulan ja päeval väljas käimine on olnud tohutult väsitav. Samas õhtud on olnud mõnusad ning seda oli ka üks mõnus õhtupoolik Louvre ja Seine jõe ääres jalutades.

Processed with VSCO with a6 preset

Mina ja Rachel pidime Invalides juures kohtuma, kuid loomulikult lõpetas metroo ootamatult töötamise – kusjuures selgitused anti vaid prantsuse keeles – ja ma pidin ise tee Rachelini leidma, mis tähendas, et ma jäin pool tundi hiljaks ja mu jalad olid juba kõndimisest villis. Pärast pikka jõe ääres istumist ja lobisemist (no vaadake kui ILUS seal on) liikusime me edasi kohvikusse, kus mina sain lõpuks oma keha kinnitada. Toit siin on super nagu võibki arvata.

Processed with VSCO with s3 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Rachel õpetas mulle mõned uued prantsuse keele laused (tuleb välja, et on väga olla suhtes prantsuse noormehega, niimoodi on tema enamuse keelest selgeks saanud) ja mina sain veidikene oma jalgu puhata. Pariis on hiiglaslik. Kuigi ma võtan enamasti metroo, kõndisin ma täna siiski 12 kilomeetrit kontsadel. Pole lõbus, üldsegi mitte. Igatahes jõudsime täpselt õigeks ajaks – päikeseloojanguks – Louvre juurde.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Louvre on maailma suurim muuseum ja ilmselt ka kõige kuulsam. Kuigi mulle tundub, et paljud inimesed käivad seal vaid selleks, et püramiidi ees pilte teha ning ei huvitu kunstist muuseumi sees. Louvre on aga seest veel huvitavam, kuigi ma soovitan maalide uudistamise jätta mõnele vihmasemale päevale.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset
Kott: Parfois

Processed with VSCO with a6 preset

Järgmise korrani,

K.

You may also like

2 kommentaari

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga